Lukk handlekurv

ALPHA INDUSTRIES

Alpha Industries er et amerikansk klesmerke som ble lansert i 1959. Det sies at Alpha ble kontaktet av militæret, da de hadde behov for en ny pilotjakke. De sa ja, og i dag er fortsatt jakken innenfor street wear – og en bestselger hos Alpha Industries. Klærne har både den funksjonaliteten og kvaliteten som klærne innad i militæret, noe som betyr at de er svært slitesterke og tilpasningsdyktige. På Urban tilbyr vi en rekke produkter fra det amerikanske merket, både til damer og til menn. De fleste av klærne er unisex, så her er det bare å dele på godene.

NOE FOR ALLE VÅRE URBAN-KUNDER

Alpha Industries lager klær til deg som elsker street wear. Klær som kan kombineres med både sneakers og boots – og som er behagelige i passformen. På vår nettbutikk har vi blant annet den ikoniske Nasa Spaceshuttle hettegenser, som er ganske så baggy i stilen. Den passer både fest og hverdag, men kan nok bli litt for rå om du skal i selskap. Vi har jakker som Alpha Industries Nasa Anorakk – som passer perfekt til både sommer og vinter – og t-skjorter som gjør seg til alle tilstelninger. Fargekodene er ganske så minimalistiske. Naturlig nok er det mye militærgrønt, men også rødt og grått.

INGEN SKAM Å SNU

Har du klikket hjem sesongens kuleste plagg fra Alpha Industries, men fikk det ikke helt til å funke? Fortvil ikke, ved å bestille produkter fra Urban.no kan du enkelt bytte varer om det skulle være noe. Husk at ved å handle hos oss har du alltid 30 dagers åpent kjøp, og fri retur i en av våre butikker. Du kan finne din nærmeste Urban-butikk hvor du kan returnere varen, i dette tilfelle produkter fra den amerikanske merkevaren, gratis. Om du heller vil sende varen i posten, tar vi et gebyr på 49 kroner.