Lukk handlekurv

Adidas

Adidas har eksistert helt siden 1949 og ble grunnlagt av Adi Dassler. I dag er Adidas et av de mest ikoniske og etterspurte sko og merkeklær i verden. De tre stripene ble fort et symbol for Adidas og snart begynte skobedriften å lage høyteknologiske klær for å hjelpe sportsutøvere med å nå bedre resultater. Gjennom fokus på ikoner innen sport, har Adidas skapt en rekke klassiske sneakers som NMD, Superstar og Gazelle. Innovasjon og historie, kombinert med kvalitet og unikhet, er det som kjennetegner Adidas. I dag har Adidas en unik posisjon i skjæringspunktet mellom sport og fashion. Urban er ledende innen sneakers, Adidas sko, Adidas genser, Adidas bukser, Adidas hettegenser og treningsklær.

Adidas Originals

Mange av Adidas mest populære, tidløse stiler fra mange år tilbake er fremdeles i produksjon i dag. Stan Smith fra 1971, oppkalt etter en amerikansk tennisstjerne av samme navn, er i dag utgitt under Adidas Originals. Det er også Adidas Superstar som kom på markedet i 1969, Pro Model, Samba Classic fra 1949 og Gazelle. Originals-avdelingen slipper også helt nye modeller, med inspirasjon fra gamle klassikere, men av moderne materialer. Eksempler på moderne Adidas Originals joggesko inkluderer NMD, EQT Support ADV, EQT Support 93/17, EQT Cushion ADV og Prophere.

Nyskapende og teknologisk avansert

I tillegg til deres populære joggesko, regnes Adidas som et av de mest teknologisk avanserte sportsklærmerkene. De gir konsekvent ut nyskapende fottøy og klær, med det beste innen atletisk yteevne, for flere idretter. Ingen Adidasmodell er foreløpig mer populær enn Ultra Boost løpesko. Den brede appellen er et resultat av en fullt funksjonell løpesko med høy yteevne, kombinert med et stilig utseende.

Samarbeid med Kanye West og Stella McCartney

Adidas fokus på å profilere sine klassikere gjennom diverse designlanseringer, har sikret merkevarens sterke posisjon i markedet. At Adidas siden 70-tallet også har oppnådd stor suksess innen streetfashion, kan de blant annet takke musikere som Run DMC for. Adidas har hatt tette samarbeid med Stella McCartney, Alexander Wang og Jeremy Scott. Adidas hittil mest suksessrike samarbeid er partnerskapet med rapperen Kanye West.