Lukk handlekurv

Black Friday 2020

Neida, det er ingen hemmelighet at vi i Norge er glad i å adoptere amerikanske høytider – og her er salgshøytidene intet unntak. For få år siden var det ikke mange som hadde hørt om Black Friday i Norge, men nå er dette en dag full av salg og kampanjer som man gleder seg stort til. På lik linje som i Amerika går Black Friday av stabelen hvert år dagen etter høytiden Thanksgiving. Dette gjør at Black Friday blir holdt i butikker over hele Norge en av de siste fredagene i november. Med utallige muligheter for å gjøre ekstra gode kupp er Black Friday den aller største salgsdagen og en helt perfekt anledning for julegaveshopping!

Prepp garderoben på Black Friday

Enten du vil klinke til med julegaveshopping på Black Friday, eller du bare vil unne deg selv noe fint, er det ingen grunn til å la tilbudene gå til spille. På Black Friday kan du nemlig komme over noen helt unike tilbud og preppe garderoben din med noe du har ønsket deg lenge. Hva med å unne seg selv et par fete sneakers? Hos Urban finner du en rekke fete hoodies, sko, jeans, jakker og tracksuits til gutter og jenter. Og rekker du ikke å handle på akkurat Black Friday? Få med deg Black Week, da vel. Her inviterer flere butikker til gode tilbud gjennom hele uken.

Hvorfor Black Friday?

Det er ikke til å stikke under stol at vi er glade i gode tilbud, men vet du egentlig hvorfor den store salgsdagen har fått navnet Black Friday? For å finne svaret på dette må vi tilbake til USA og tiden rundt Thanksgiving. I denne perioden merket handelsstanden at flere butikker slet med røde tall, så de ville rett og slett invitere til et stort salg som ville øke omsetningen og igjen vi butikken svarte tall. Det hele har resultert i å bli en dag med enorme salg og kampanjer. Navnet oppstå opprinnelig av alt trafikkaoset og tilfeller av vold der kundene kjempet om de beste tilbudene.

Kupp hos Urban

Få med deg Black Friday hos Urban! Vi har gode tilbud gjennom hele året, men akkurat på Black Friday kan du være sikker på at du vil ende opp med et stort smil! Er du av typen som har vanskelig for å smile når du er ute på shopping, ta deg en rolig shoppingrunde i sofakroken da vel. Behagelig, kjapt og enkelt – dessuten kan du alltids bytte varen i butikk senere, om den ikke skulle passe. Vi ønsker deg lykke til med årets store shoppingbonanza!